Fenerbahçe Beko Final Four Biletini Final Maçında S Sport Plus'ta Alıyor

Fenerbahçe Beko Final Four Biletini Final Maçında S Sport Plus'ta Alıyor

ABONE OL
Mayıs 7, 2024 12:22
Fenerbahçe Beko Final Four Biletini Final Maçında S Sport Plus'ta Alıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Play-Off turundaki son maçında Monaco karşısında kaybetse de Final Four’a hala bir galibiyet uzaklıkta yer alıyor. Fenerbahçe Beko, çarşamba gecesi Play-Off 5. maçında Monaco deplasmanında mücadele edecek ve maçı kazanması halinde 24-26 Mayıs tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek Final Four’da ülkemizi temsil edecek.

Sezon ortasında koç değişikliğine giderek takıma Sarunas Jasikevicius’u getiren temsilcimiz, birçok rekora imza atmış ve normal sezonu 6. sırada bitirmişti. Üçüncü sıradaki Monaco ile eşleşen Fenerbahçe Beko, saha avantajını serinin ilk maçında aldığı galibiyetle kendi lehine çevirmişti. İki maç sonunda seriyi İstanbul’a 1-1 olarak getirmeyi başaran temsilcimiz, Ataşehir’de oynadığı 2 maçtan 1 galibiyet çıkarabildi ve saha avantajını tekrar kaybederek; Final Four şansını Monaco’da oynanacak 5. maça bıraktı. Fenerbahçe Beko, 8 Mayıs Çarşamba günü S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak maçı kazanırsa, Final Four’a gitmeye hak kazanacak.

FENERBAHÇE BEKO, 5 YILLIK HASRETE SON VERECEK!

Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz yıllarda Zeljko Obradovic önderliğinde EuroLeague’i domine etmiş ve en son 2018-19 sezonunda Final Four’da yer almıştı. Bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes ile eşleşen temsilcimiz, maçı kaybederek finale çıkma şansını yitirmişti. Fenerbahçe Beko, en son 2017 yılında İstanbul’da kazanılan EuroLeague şampiyonluğunun ardından, yedi yıl sonra Final Four’da EuroLeague şampiyonu olma yolunda ilerliyor. 

S SPORT PLUS’TA PLAY-OFF 5. MAÇLARI NEFES KESECEK!

EuroLeague’de tarihin en rekabetçi normal sezonlarından biri yaşandı. Heyecan dolu geçen Play-Off turunda ise 3 eşleşmede seriler 2-2’ye gelerek, final maçı olan 5. maça taşındı. Şu ana kadar Final Four biletini alan tek takım Real Madrid olurken, diğer 3 maçta da kazanan takımlar Final Four biletini alacak. S Sport Plus’tan canlı yayın ve tekrar izle özellikleriyle yayınlanacak Play-Off 5. maçları ise şu şekilde:

  • Panathinaikos – Maccabi Tel Aviv Salı 21:15
  • Monaco- Fenerbahçe Beko Çarşamba 20:00
  • Barcelona – Olimpiakos Çarşamba 22:00

S SPORT PLUS’TAN BASKETBOLSEVERLERE ÖZEL KAMPANYA

Basketbol severler, ssportplus.com üzerinden 3AY4999 koduyla üyeliklerini başlatarak, EuroLeague ve NBA Play-Off’larını ve devamındaki şampiyonluk mücadelelerini indirimli olarak S Sport Plus’tan takip edebilirler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.